Hoe houd je je natural life vloer mooi?

Onderhoudsadvies Natural Life vloeren
Vele vloeren zijn in ons laboratorium getest voor onderhoud, reiniging en vlekverwijdering met James producten. Onderstaand een uiteenzetting van het ideale onderhoud. En hoe u het beste dit kunt doen

Na oplevering grondig reinigen
Het is belangrijk de vloer direct na oplevering grondig te reinigen. Zaken als algemene vervuiling op een bouw, zweet en huidvetten van de leggers dienen grondig te worden verwijderd. Dit voorkomt problemen met onderhoud en reiniging op een later tijdstip. Voer dit uit middels James Basisreiniger, spoel grondig na met schoon water en laat de vloer drogen.

Dagelijkse reiniging
De dagelijkse reiniging omhelst het gebruik van James vloerreiniger Schoon & Snel droog. Dit is het ideale product en kan geen streep- of vlekvorming veroorzaken daar het geen residu op de vloer achterlaat. De vloer droogt snel op en ruikt aangenaam fris.

Vlekverwijdering
Mochten er vlekken ontstaan welke niet middels de dagelijkse reiniging verwijderd kunnen worden, dan is James Remover het juiste product om deze veilig te verwijderen. Denk onder andere aan schoenstrepen, kauwgom, teer, lijmresten, cosmetica en verf. James Remover is speciaal voor harde vloeren geformuleerd en tast de toplaag niet aan.

Extra tips
Goede schoonloopmatten bij de ingangen voorkomen het inlopen van overtollig zand. Regelmatig stofwissen of stofzuigen is belangrijk om de vloer zand- en stofvrij te houden. De producten werken desgewenst ook perfect bij gebruik van een schrobzuigmachine.

Mocht u meer vragen heeft over het onderhoudsadvies kunt u altijd contact opnemen. 

 

Bekijk hieronder de chemische test & Glansgraad

onderhoudsadvies