Begin 2023 lanceerden Headlam BV en Dersimo een nieuw vloeren merk met de naam NATURAL LIFE. Als gerenommeerde vloeren leveranciers sloegen zij de handen ineen en ontwikkelde een collectie ‘next level’ PVC click en plak vloeren die onder de merknaam Natural Life gelanceerd werd.
Een collectie waarbij gestreefd is naar het hoogst haalbare, niet alleen in kwaliteit maar ook in uitstraling. Deze collectie is te verkrijgen via de Natural Life dealers, er zijn ruim 200 dealers in Nederland waar u deze collectie kunt bekijken en bestellen.

Headlam

Headlam, al ruim 85 jaar groothandel in producten voor de woningrinrichter. Ons assortiment is breed, waarmee complete basis voor een project of een interieur gelegd kan worden. Met meer dan 70 werknemers werken wij elke dag aan onze collectie vloeren, gordijnen en binnenzonwering. Van het zorgvuldig samenstellen van onze collecties tot aan het verwerken en leveren van uw orders. Ons pand zit gevestigd in Zutphen waar wij beschikken over een magazijnruimte van ruim 5000m2 met een hoogte van 13 meter, hier maken wij gebruik van de meest geavanceerde heftrucks, snij- en verpakkingsmachines. Ook beschikken wij over 10 vrachtwagens die dagelijks door heel Nederland rijden, dit maakt ons onafhankelijk van derden voor transport en opslag. Door de grote betrokkenheid van onze chauffeurs worden alle bestellingen met zorg bij onze relaties in Nederland bezorgd.
Zie onze site voor meer informatie en om contact op te nemen:

Dersimo

Sinds 1972 is Dersimo full-service distributeur met een breed assortiment in vloeren. Ruim 50 jaar werken we nauw samen met professionele woning- en projectinrichters. Om mee te kunnen denken in oplossingen, hebben wij toonaangevende fabrikanten en merken geselecteerd. We willen tenslotte graag tot een van de betere van de klas behoren en leggen voor onszelf de lat hoog.

“Wij bieden professionele woning- en projectinrichters een breed assortiment. Daarmee leggen wij de basis, zowel letterlijk als figuurlijk, voor een langdurige klantrelatie”.

Retailondernemers staan voortdurend voor grote uitdagingen. Om te overleven moeten woning- en projectinrichters zich positief onderscheiden en zorgen voor een eigen identiteit. Wij ondersteunen hen daarin door trends en ontwikkelingen continu in de gaten te houden en ons aanbod daarop aan te passen. In 2023 heeft Dersimo haar productengamma uitgebreid met een collectie gordijnen - en raam decoratie, hiermee kunnen wij u nog breder van dienst zijn. Onze dienstverlening is klantgericht en betrokken. Wij willen onderdeel zijn van het succes van onze relaties en zoeken naar oplossingen waar beide partijen profijt van hebben. Onze aanpak is degelijk, nuchter, en soms een tikkeltje eigenzinnig. Door onze platte organisatie ben je snel in contact met de juiste persoon, wat ons zeer toegankelijk maakt. ‘Met onze kennis en expertise scannen wij voor onze klanten de markt en stellen een assortiment samen waarmee zij succesvol kunnen zijn in de wereld van morgen.’